مدت زمان باقی مانده از بروزرسانی و تکمیل شدن کامل وب سایت
روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

اراده جدی از سوی دولت برای امر به معروف وجود ندارد

اراده جدی از سوی دولت برای امر به معروف وجود ندارد

به گزارش خبرنگار واجب فراموش شده، آیت‎الله یزدی  در اجلاسیه سراسری «عفاف، عزت  عشق» که در مجتمع یاوران مهدی(عج)قم  برگزار شد، با اشاره به اینکه برخی ها با ضروریات دین در جامعه بازی می‌کنند اظهارکرد: گرفتن همایش‌ها و اجلاسیه‌ها هیچ دردی از جامعه را دوا نخواهد کرد و حتی در دستگاه‌های دولتی نیز برای هر کاری همایش و اجلاسیه می‌گیرند که  هیچ اثری نخواهد داشت.
وی به شعار سال از سوی رهبری معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: معنای شعار سال  این نیست که در جامعه فقط مردم به حرف دولت گوش کنند و  دولت را در  همه حال حمایت کنند، پس کار دولت این وسط چه خواهد بود؟ دولت نیز باید به درد جامعه گوش کند و به خواسته‎های مردم توجه کند خواسته‎های مردم این است که بدحجابی از بین برود؛ مردم، بدحجابی را نمی‎خواهند، باید با بد حجابی در دستگاه‎های دولتی مبارزه شود. مگر دولت این وضعیت نامناسب را نمی‌بیند آیا این همزبانی نباید دو طرفه باشد؟ آیا دولت تنها از مردم انتظار دارد که او را حمایت کنند پس وظیفه دولت نسبت به مردم چه خواهد شد؟
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین خاطر نشان کرد: مردم خیلی راحت می‎توانند این وضعیت را سروسامان دهند، ولی به خاطر فرمایشات رهبری که فرموده است باید از دولت حمایت کنند، پیرو فرمایشات رهبری هستند. مردم می‎توانند با بد حجابی و مسائل دیگر در جامعه برخورد کنند، ولی چون تابع دستورات رهبری هستند می‎خواهند این موضوع از سوی دولت پیگیری شود به هر حال این حمایت و همزبانی باید دو طرفی باشد. دولت و کسانی که قدرت در دست آنها است باید مسئله حجاب را  پیگیری کنند و موضوع حجاب باید از سوی دولت ابتدا در خانواده دولت به اجرا در بیاید تا مردم ببیند که دولت هم از خود حرکتی نشان داده است.
رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: قوانینی باید در مورد حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تصویب شود؛ ولی می‌بینیم در این عرصه کار جدی از سوی دولت صورت نمی‌گیرد و باید بگویم اراده جدی از سوی دولت برای امر به معروف و نهی از منکر وجود ندارد. اگر امروز در جامعه کسی بخواهد نهی از منکر کند؛ متاسفانه با  او مقابله می‌کنند، در دانشگاه‌های کشور برخی از اساتید گرفتار رسومات غربی شده و از ارزش‌های اسلامی فاصله گرفته و جوانان متدینی که وارد دانشگاه می‌شوند به جای این که بهتر شوند به مرور زمان تدین خود را از دست می‌دهند.
وی گفت: در شهر قم جمعیتی تحت عنوان صالحین متشکل از جمعی از متدینین اقدام به ادای فریضتین می نمودند، که به دلیل عدم حمایت از آنها تشکیلاتشان را جمع کردند، ولی از این به بعد کلیه کسانی که در راه عمل نمودن به این تکلیف الهی قدم برمی دارند، باید مورد حمایت قرار گیرند.

امر به معروف و نهی از منکر در واجب فراموش شده