مدت زمان باقی مانده از بروزرسانی و تکمیل شدن کامل وب سایت
روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

نقش بسیج هنرمندان در امر به معروف و نهی از منکر

نقش بسیج هنرمندان در امر به معروف و نهی از منکر
رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل گفت: پالایش آسیب‌های اجتماعی با انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر امکان‌پذیر بوده و قابلیت اجرایی دارد.

عظیم دشتی در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر در اردبیل اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک فریضه واجب الهی و حکم ارزشی و دینی سعی و تلاشش بر این است تا زمینه سالم‌سازی فضای اجتماعی را فراهم کرده و نارسایی‌ها را در جامعه اسلامی یکی پس از دیگری از بین ببرد.

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر بزرگترین ضامن سلامت جامعه است.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان گفت: در دین اسلام امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک ابزار کنترل و نظارت عمومی به عموم افراد جامعه تکلیف می‌کند که نسبت به مسائل پیرامون خود بی‌تفاوت نباشند و نسبت به مسایل اجتماع مسئول باشند.

دشتی بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر در مکتب‌های الهی آنقدر اهمیت دارد که تمام پیامبران الهی همه هستی خویش را فدای اقامه خوبی‌ها و ریشه‌کن کردن بدی‌ها کرده‌اند که با ظهور آخرین فرستاده خداوند متعال این موضوع شتاب بیشتری به خود گرفته و به صورت جدی در ردیف قوانین حکومتی قرار گرفت.

این مسئول ادامه داد: در گفتار حضرت علی (ع) نکاتی بسیار ارزنده قابل تاملی در خصوص ادای فریضه امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد که ایشان با اینکه جهاد از مهمترین واجبات دینی است و از ارکان دین به شمار می‌رود در مقابل امر به معروف و نهی ازمنکر درجه اهمیت کمتری برای آن قائل هستند شاید علت این برتری این است که اثر و نقش امر به معروف و نهی از منکر در اصلاح جامعه بیش از جهاد است.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل یادآور شد: انقلاب اسلامی ما که بر گرفته از انقلاب جهانی حضرت پیامبر بزرگوار اسلام و قیام حضرت امام حسین (ع) است یکی از راه‌های حاکمیت نظام اسلامی و ارزش‌های اساسی جامعه اسلامی را احیای امر به معروف و نهی از منکر مطرح کرده است و به امت اسلامی تکلیف کرده است که نباید از کنار مسائلی که سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد بی‌تفاوت بگذرد زیرا در جامعه‌ای که سرنوشت اعضایش به هم پیوسته است تنها با سلامت جامعه می‌توان سالم ماند و امر به معروف و نهی از منکر بزرگترین ضامن سلامت جامعه است.

دشتی تصریح کرد: همگان باید برای گسترش این فریضه الهی تلاش کنند منتهی قبل از آنکه به صورت عملی وارد این عرصه شویم بصیرت و آگاهی خودمان را نسبت به این مسئله بالا ببریم و باید معروف را بشناسیم و شیوه‌های اجرای آن را یاد بگیریم زیرا بدون علم و آگاهی اقدام به اجرای آن فریضه الهی ممکن نیست علاوه بر اینکه اگر تاثیر مثبتی بر طرف مقابل نداشته باشد خود نیز مرتکب منکری شویم.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان استان اردبیل با اشاره به برخی نگرانی‌های بوجود آمده در اجرای برنامه‌های هنری در استان گفت: توصیه ما این است که هم استانی‌ها با مشاهده منکرات در محل اجرای برنامه از هرگونه درگیری و برخورد فیزیکی خودداری کنند و مراتب را به مسئولان امر گزارش دهند و مسئولان امر نیز در دادن مجوز نهایت وسواس را به خرج دهند و به افراد هنجارشکن اجازه ندهند که ساحت مقدس هنر را با عمل‌های زشت خود جریحه‌دار کنند.

دشتی در پایان سخنان خود بیان کرد: شیوه‌ای که ما برای صدور مجوز برنامه هنری بکار می‌گیریم شیوه درستی نیست به یک موسسه مجوز می‌دهیم ولی برنامه را افراد دیگری اجرا می‌کنند و آن کسی که مجوز گرفته فقط سهم خود را از مجریان برنامه می‌گیرد و خودش را کنار می‌کشد و یا نمونه کار می‌دهند ولی در مرحله اجرا کار دیگری انجام می‌دهند که این عملکرد ضعیف و عدم نظارت ما موجب‌می‌شود بعضی مسائل پیش می‌آید که امیدواریم با درایت و تدبیرمدیران متدین استان عرصه بر هنجارشکنان تنگ خواهد شود.